Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie odezwałbym się, ale skoro już mnie prowokujesz do wypowiedzi to sie wypowiem...
Taaaa obrał obrał,... od miesiaca kurs obiera kurs jak strzała: 6,90 - > 4,40. Pisałem, że to była sztuczna podbitka na sztucznym obrocie bo cena nie odzwierciedlała aktualnej wartości i chocby dla tych co mnie wówczas posłuchali i nie dali się na takiej sztucznej podbitce ubrać, albo wyskoczyli gdy kurs był wysoko to jednak MA ZNACZENIE.
ps. król jest (ciągle) nagi