Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kolego... kupuje ulica bo zawsze są jakieś interesujące poziomy ... sprzedają ludzie na hakach żeby ciąć straty a wchodzą nowi dla których te poziomy są atrakcyjne i są szansą ... kiedyś trend się odwróci i wyniki będą lepsze (no chyba, że spółka zbankrutuje co na chwile obecną jej nie grozi) to jest jeden z przypadków. Drugi to np kółkowicze jak ja, moje ostatnie kółko przy 17zł się nie udało i się wycofałem, teraz będę próbować znowu z tym, że czekam na niższe poziomy. Bo spadać będzie dalej- ja przynajmniej tak to widzę. Przypadków jest jeszcze dużo więcej, ale większość kupuje właśnie "ulica". 1mln to nie jest dużo... rok temu byłby tu kilkukrotnie wyższe obroty.