Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Grzechu dla mnie mogłeś zarobić milion lub dwa,cieszylbym się z Tobą i trzymał kciuki żebyś zarobił.kolejny milion. Ja w odróżnieniu od innych nie jestem zazdrosny,cieszy mnie sukces drugiej osoby.Na swój sukces musiałem nieraz ciężko pracować. Nieraz czytam życiorysy ludzi którym udało się zarobić bardzo dużą kasę i na jej podstawie można wiele się nauczyć, głównie ze sukces rodzi się w głowie ,a po drugie tylko konsekwencja w dążeniu do celu gwarantuje sukces... żeby unikać negatywnego komentarza...nie uważam się za osobę która osiągnęła sukces ale małymi krokami dążę do celu Pozdrawiam