~Pumba

Tez jestes nietuzikowy Miki, ja udzielam sie na forum Blirta bo mam Blirta w przeciwienstwie do Ciebie. E nie naciagaj od wielu wpisow piszesz tylko negatywnie, moze sie myle to podrzuc cos pozytywnego co napisales. I juz zupelnie rece opadaja... ja sie Ciebie czepiam... Miki przesledz swoje wpisy, ile razy Ty w swoich postach na jakis temat wymieniasz mnie z nicka, wiec kto tu kogo zaczepia hm? Czy ja wchodze na BMX i wywoluje Cie do tablicy osobiscie a pozniej pisze ze sie mnie czepiasz? To chciales zebym Ci odpisywal czy nie, musisz sie zdecydowac. Ja napisalem ostatnio ze dobieram za czesc kasy - planowalem to na tych poziomach, o czym mowilem juz w lutym chyba. I jesli spadnie to bede tam stal z wozkiem na zakupy i nie po to zeby wplywac na kurs ale zeby realizowac moje zalozenia. Moje ryzyko. A wszyscy ktorzy tu pisza pozytywnie pracuja w Blircie, to by mialo w koncu jakis sens. Ale odkrylem gdzie pracuje Adi i Miki. W Biomaximie :D ... i tak po chwili raczej rozczarowany swoim wlasnym dowcipem, ide dalej szlakiem nocnych niedopalkow, jak spiewal pieknie Tomek Makowiecki. Pati na urlopie pamietaj tych kilka slow Hakuna Matata. :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.