~Grzechu

Andrzej wiem doskonale, że na spadkach można zarabiać, wkleję twój post zapisany powyżej:

Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]2021-07-12 14:08
Kupione ETH po 2110 $ godzina 14.... zobaczymy ile teraz zarobię

Czy widzisz gdzieś , że napisałeś gram na spadek ETH bo ja nie,
Jakbyś był człowiekiem honoru to byś napisał, że akurat teraz CI nie weszło zagranie i straciłeś trochę kasy ale wolisz brnąć w kłamstwa byle być idealnym, super nieomylnym gościem,
Tak samo MIRBUD napisałeś że brałeś po 5,15zł (nawet, że zajęło ci to tylko 2 minuty) za chyba 20k potem jak sapdło to pisałeś że dobrałeś w atrakcyjnej cenie po 4,90-4,95 10k akcji teraz piszesz, że sprzedałeś powyżej 5zł tylko niestety jak spadło poniżej 5zł to już niestety nie wyszło ponad 5zł to chyba sprzedawałeś poza sesją.
Także, przykro mi ale słabo to wygląda...........

jeszcze to:
ETH mam kupione poniżej 2 tys
a 3dni temu pisałeś tak:
Kupione ETH po 2110 $

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.