Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja zakładam od 3 do 5 procent jeśli chodzi o drobnych. Fundusze ciężko przewidzieć wygląda na to że PKO sprzeda. Cena było w okolicach 2.7 mimo manewru z dywidenda. Cały czas dochodzą coraz lepsze okoliczności , samo wezwanie jest dowodem zzainteresowania spółka chęcią jej posiadania a nie spieniezaniem. Dziwią mnie te fundusze. Nie dziwily mnie wtedy po 2 zł to były inne czasy dla samych funduszy także nie było napływu kapitału trzeba było brać co jest sprzedawać brać inne niedowartościowane spółki. Dzisiaj sprzedać radpol kiedy pęcznieje i rozkwita i zamienić na jakieś napompowane walory? Jak aviva i nn nie sprzeda to będzie dobrze. PKO niech spada skoro taki chętny. Thc będzie mógł już więcej ale daleko mu jeszcze do pomysłów typu modne teraz delistingi itp