~Aliakcza

Ja sie moze durzo nie wypowiadam ale czasami musze bo mam taka faze kiedy leki mi puszczaja a wtedy w serduszku durzo nadziei i bede trzymal moje akcje az bedzie 30 albo nawet 80 za sztuke i nie wiezcie klamcom i naganiaczom bo firma ma przeciez dobry produkt ale teraz juz sam nie wiem morze wierzyc redowi temu drugiemu moze ze kiedy on mowi ze niedobrze ze zle to prawde mowi ja jestem troche tego nie tegez i nie zawsze rozumiem co sie wokul mnie dzieje i trzymsm juz moje tysiac akcji ponad piec lat albo dluzej i kupowalem kiedy bylo po 30 lekarz mi mowil ze sa pilniejsze wydatki ale ja wiedzialem swoje bo czulem potencjal ale czy czuje go teraz tsk jskby troszke czuje zwlaszcza kiedy idzie na deszcz to czuje w lewym kolanie bo mi strzyka… czy red mnie pochwali nie za strzykanie przeciez tylko za wytrwalosc?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.