Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć wszystkim, nie mam doświadczenia z prawem poboru i nie wiem zbyt wiele na ten temat, podpowiedzcie co najlepiej zrobić z akcjami? Jestem trochę zielony w tym temacie i nigdzie nie mogę znaleźć jasnej odpowiedzi. Myślicie, że najlepiej jest przeczekać to prawo poboru? Jak to na giełdzie będzie wyglądało od strony technicznej? Dla wielu z Was pewnie odpowiedź jest oczywista, ja jednak tego nie wiem ;) Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki