Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jedyny nagon na spadki to ty Hans-Gietek- Glu itd itd,Mimo,że nawet JUŻ prezes KUPIŁ akcje gtc( widać to w infie gtc z 25.06.2021r w dwóch transakcjach ,też po 6,78zł )to ten nadal nagania .Niestety,hans o różnych nazwach i różnych ip,o czym szerzej w wątku na gtc pt,,A JA WAM MÓWIĘ,ŻE GTC wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'' nie ma tu ani 1 akcji gtc tylko martwi się o WASZE PIENIĄDZE .Nieżle zarabia przy tym na ilości wpisów . O nim i jego iIP (co widać w wątku na gtc A ja wam mówię....)piszą UWAGA INWESTORZY! Falo 34(czyli na gtc to hans) nagania na spadki!... i odbiera wam akcje.Jak sam pisze to jest tu od 17lat (historię dlaczego tak robi opisał w wątku na cdr jako alex 13 obecniedo przeczytania--- 7.07.2021r godz 13.10 w RE:(wiadomość usunięta przez moderatora)-ALE MOŻNA PRZECZYTAĆ.Na cdr też wypisuje pod różnymi nazwami użytkownika.TUTAJ NA GTC PRAWIE WSZYSTKIE TYTUŁY WĄTKÓW SĄ ZAŁOŻONE PRZEZ NIEGO..ROBI TU FIKOŁKI I WCIĄŻ WYJE ZAKLINAJĄC,ŻEBY SPADŁO,TAK SAMO ZRESZTĄ JAK NA CDR I NA INNYCH SPÓŁKACH.Czesto też pisze sam ze sobą,używając innych nazw i ip WEDŁUG MNIE ŚWIADCZY TO O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH.OCZYWIŚCIE MOGĘ SIĘ MYLIĆ.ALE TROL BEZ AKCJI NAGANIA OD DŁUGIEGO CZASU,CO MOŻE ŚWIADCZYĆ O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH CHOCIAŻ.NIE MUSI ŚWIADCZYĆ??? MOŻE TAK,A MOŻE NIE,KTO WIE.Galerie funkcjonują,sprzedaż 11 nieruchomości za 267.6 mln euro,z którą trol nie może się pogodzić również się zbliża,prezes też akcje kupił niedawno,więc..???