~xx

Jedyny nagon na spadki to ty Hans-Gietek- Glu itd itd,Mimo,że nawet JUŻ prezes KUPIŁ akcje gtc( widać to w infie gtc z 25.06.2021r w dwóch transakcjach ,też po 6,78zł )to ten nadal nagania .Niestety,hans o różnych nazwach i różnych ip,o czym szerzej w wątku na gtc pt,,A JA WAM MÓWIĘ,ŻE GTC wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'' nie ma tu ani 1 akcji gtc tylko martwi się o WASZE PIENIĄDZE .Nieżle zarabia przy tym na ilości wpisów . O nim i jego iIP (co widać w wątku na gtc A ja wam mówię....)piszą UWAGA INWESTORZY! Falo 34(czyli na gtc to hans) nagania na spadki!... i odbiera wam akcje.Jak sam pisze to jest tu od 17lat (historię dlaczego tak robi opisał w wątku na cdr jako alex 13 obecniedo przeczytania--- 7.07.2021r godz 13.10 w RE:(wiadomość usunięta przez moderatora)-ALE MOŻNA PRZECZYTAĆ.Na cdr też wypisuje pod różnymi nazwami użytkownika.TUTAJ NA GTC PRAWIE WSZYSTKIE TYTUŁY WĄTKÓW SĄ ZAŁOŻONE PRZEZ NIEGO..ROBI TU FIKOŁKI I WCIĄŻ WYJE ZAKLINAJĄC,ŻEBY SPADŁO,TAK SAMO ZRESZTĄ JAK NA CDR I NA INNYCH SPÓŁKACH.Czesto też pisze sam ze sobą,używając innych nazw i ip WEDŁUG MNIE ŚWIADCZY TO O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH.OCZYWIŚCIE MOGĘ SIĘ MYLIĆ.ALE TROL BEZ AKCJI NAGANIA OD DŁUGIEGO CZASU,CO MOŻE ŚWIADCZYĆ O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH CHOCIAŻ.NIE MUSI ŚWIADCZYĆ??? MOŻE TAK,A MOŻE NIE,KTO WIE.Galerie funkcjonują,sprzedaż 11 nieruchomości za 267.6 mln euro,z którą trol nie może się pogodzić również się zbliża,prezes też akcje kupił niedawno,więc..???

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.