Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bo nikt nie chce sprzedawać po tej cenie. To samo było na providencie od początku roku, marne obroty gdy był po trzy, po czery i po pięć. Nie było zainteresowanych sprzedażą na tych poziomach. Myślę że tu jest podobnie. Ci którzy mają akcje i nie oddali ich w wezwaniu są zdecydowani trzymać je do znacznie wyższych poziomów i są cierpliwi. Jeśli zostaną zmuszeni do zbycia to trudno, ale po dobroci ich nie oddadzą po takim kursie. Co będzie za rok,dwa, gdy nie uda się ich zmusić a spółka zacznie po restrukturyzacji czerpać zyski z boomu na pracowników? To tylko moje zdanie, ja jestem cierpliwy i swoje trzymam.