Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
spokojnie :) nie mam akcji, wszedłem na spółkę przed chwilą, trafiłem z columbusa. Na pierwszy rzut oka spółka nie zachęca do inwestycji i dalszej analizy. Zaciekawił mnie post z ładowarką Innogy. Firm które stawiają hardware jest lub będzie pewnie sporo. Jeżeli są tu osoby które znają odpowiedź na moje pytanie i podzielą się wiedzą, to dzięki temu zaoszczędzę przebijania się przez raporty spółki, która być może nie jest interesująca. A może być też tak że odpowiedź mnie zachęci do poświęcenia więcej czasu na analizę.