Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pryszczu tabako jesteś tak przewidywalny jak 2+2 =4 ten post to lep na ciebie, podobno mnie punktujesz , kiwnę palcem i juz lecisz jak mucha do pokarmu .
Obawiam się że po dzisejszym korpusie na lvc o 145 może być trudno . pilnuj zatem swojego bilonu na lvc , bo kasa na wakacje ci stopnieje .
Co do kernela to fakt bo ja to mistrz , a ty miszcz ale nocnika, sprzedałem na górce połowę ale odkupiłem jak sie okazało dziś za wcześnie , ale nie mam z tym problemu bo tu jest c/z ponad 30 i wybujały wskaznik wartośći księgowej , a na kernelu c/z 1,5 przy czym spółka jest równie zdrowa tylko . że nie sprzedaje wirtualnego narzędzia do marketingu szeptanego , ale żarcie dla całego świata po dobrych cenach i dobrych nowych zbiorach . Ale to nie twoja liga miszczu to za duża spólka za bardzo płynna jak dla takiego amatora jak ty , tu byle leszcz kursu nie podciągnie bilonem o 17 dla gawiedzi jak na lvc . Wystarczy że sternik wystawi 1000 po stronie kupna i juz podaż wysycha bo idzie odpał , dlatego to taka fajna spólka dla biloniarzy . tylko to działa w dwie strony o czym się niedługo przekonasz