Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-06-30 o godz. 13:32 ~czyjny napisał(a):
> Serce mi ściska jak pomyślę o twojej trosce o mój portfel. Żebyś tak samo martwił się o swoje zarobki to świat byłby o połowę lepszy..
>
> Po raz kolejny proszę: pochwal się ile zarobiłeś na LVC (wejście/wyjście) - najlepiej pokaż pdfy.
> Ten livechat strasznie parzy ci rączki. Dlatego możesz pokazać jak ci idzie na kelnerze.
> Jak jesteś tak dobry na jakiego chcesz wyglądać to... dam ci mój portfel do zarządzania. Dzielimy się fifty/fifty. Nie jestem pazerny. Możemy zawrzeć dowolną umowę. Nic nie tracisz, a do zrobienia masz tylko jedną operację więcej. Obsłużysz swój, a potem mój rachunek. Zarobisz tyle ile umiesz - sky is the limit.
pajacu czy ty naprawdę sadzisz że bedę komukolwiek cokolwiek udowadniał, ty ptasi móżdzku ? , rynek dzieciaku sam ci pokaże miejsce w szeregu i to nie długo, a może jutro jak sie zrobi gwiazda wieczorna na wykresie . Czy ja sie martwię o twój kapitał w bilonie ? wcale, chcę żebyś był bankrutem bo wtedy mniej gównojadów bedzie zaśmiecało róźne fora