Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
na bank gamoniu to ty jesteś dzidziuś ze smoczkiem
znowu nocnik piszesz pod swoim nikiem a kiedy będzisz tabuse che? , kiedy miało być 65 gamoniu i jakie warunki musiałby byc do realizacji takiego celu? jak by spadło poniżej 115 i potem 90 to byłoby 65 , ale nie spadło i nie było kumasz pajacu ?, cieszy mnie t jednak twoje samozadowolenie jak nastapi zwała na papierku to ty dalej będziesz go trzymał bo zaraz odbije ale przyjdzie taki czas że nie odbije i zapewne będziesz zarobiony , ale pózniej jako ciemna masa i dziecko hossy w jednym będzisz walił pustą makówka w mur ile to mi zjechało i dlaczego nie oddałem . matołku ja nie narzekam asseco mi ładnie idzie , choć przyznam że kernel chwilowo oczywiściei ale robi mi psikusa . Tobie nić nie robi bo ty nic nie robisz , kupiłeś i trzymasz ten swój bilon w lvc i się podniecasz nominalnie groszowymi zyskamizreszta na papierze no bo ty nocnik trzymasz do końca lvc , twojego lub wejścia na nasadq albo przejecia przez facebuka co na pewno niebawem nastąpi