Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-06-22 o godz. 10:14 ~tabuse napisał(a):
> 79.190.247.*
> gdzies juz to widzialem;)
>
> https://www.bankier.pl/forum/temat_do-analizy,47053305.html
to to twoje punktowanie? cos cieniutko ci to wychodzi , łatwo cie z nory wybawić bezrobotny leszczu pospolity , szkoda że nie zacytowałeś mojego postu z przed 3 lat pisałem przy 40 a że potem było 21 to mało istotne ale jak dziś to wkleisz to zobacz jak miszcz jesteś niczym król julian i możesz błysnąc wsród nieświadomej gawiedzi , a teraz daj głos jako czujny and CO. wszak minipropgramik do zmiany IP to żadna sztuka.
co do zmartwień co to będzie jak 130 okaże sie nie do pokonania nie rób mi tego nocnik bo mnie zmartwisz i zostanę z zamrożonym kieszonkowym na wakacje.