Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sam jesteś trol, widać to wątkuniżej na gtc pt,,A ja wam mówię...''.A dzisiaj sprawdziłem,to naganiasz na GTC już od lutego 2015r.Już wtedy ,przy najniższej cenie gtc pisaleś,że gtc to dno i że nigdy nie pójdzie do góry ,chcesz to poszukaj swoich wpisów ze swoimi nicami i ze swoim IP,A ZOBACZ JEDNAK UROSŁO . W 2020R GTC kosztował ok.10,38zl.Gwarantuję,że znajdziesz swoje wpisy ze swoim IP.// W jednym z wątków na BML na pytanie kto tu opłaca tanich naganiaczy? odpisałeś Hans jako marek ze swoim IP 5.173.96 (na gtc też jesteś jako marek itp) cytuję cię''Fundy mają dużo kasy ,muszą i tak dokupić,więc mogą sobie pozwolić na taką przyjemność ''.Po czym odpisałeś sobie jako ABA z tym samym IP:''Dokładnie''.Natomiast użytkownik ''JA WIEM'' napisał,że naganiasz na cokolwiek,bo płacą ci za podkręcanie emocji.Głośno o tobie wielonicowcu o różnym IP na całym Bankierze.To o tobie Hans i twoich IP piszą uWAGA! niebezpieczny naganiacz I że odbierasz ludziom akcje,czyli wyleszczasz.Nie tylko tutaj naganiasz na spadki.Dzisiaj 18.06.2021r jako Eugeniusz 89.64.6 na ECHO Investment założyłeś tytuł wątku'' Ładnie leci,niech spada na 4zł'', niech spada nisko itp.napisałeś.Oczywiście ktoś dopisał odpowiedż: POWIEDZIAŁ AKCJONARIUSZ))) i dostałeś zapytanie po ile chciałbyś sprzedać milordzie?Tu na gtc psujesz Hans pojawiające się pozytywne formacje BO NIE MASZ WOGLE ŻADNYCH AKCJI,siedzisz w warszawskim open space i wypisujesz od dawien dawna!!!,a od 2020r,gdy gtc był po 10,38zł to wciąż piszesz JAZDA Z BADZIEWIEM,ŚMIECIEM GTC NA 5ZŁ,4 ZŁ,3ZŁ ,wszędzie nawet w poniższych wątkach są twoje posty naganiające na spadki GTC SETKI POSTÓW NAGANIAJĄCYCH TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SPADKI GTC i ani jednego pozytywnego,nawet ,gdy cena GTC zaczyna rosnąć,a już szczególnie wtedy. ZA TANIOCHĘ SIĘ CHCE ODKUPIĆ .TAK HANSIE WIELONICOWY O RÓŻNCH IP.