~Gallileo

Od Twojego wpisu o tym że z wykresu wychodzi Ci dalszy wzrost spadło jakieś 15-20%.... gratuluję. Niech to będzie najlepszym komentarzem. A czemu ja mam być rozgoryczony? Że po wielu latach kiblowania w końcu mogłem wyjść z tej inwestycji i to na samym początku hossy i wielu innych okazjach inwestycyjnych na spolkach gdzie przede wszystkim jest płynność i poważne traktowanie inwestorów? Porozumienie miało prawie półtora miliona akcji, ja sam miałem 309500 sztuk. Co mi z wirtualnej wysokiej wyceny moich akcji których nie mógłbym sprzedać bo sprzedaż 10000 powoduje spadek o 10%? Prawdopodobnie zarobiłem na Wikanie więcej niż Ty, dodatkowo od listopada mając gotówkę skorzystałem na wzrostach na innych spółkach więc nie próbuj mnie kąsać, bo to na mnie nie działa

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.