Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moim zdaniem gwałtowny spadek poranny to było celowe zagranie, żeby ustawić kurs pod przewalanie z wora do wora. Wiele razy obserwowałem takie zagrania na innych spółkach. Dwa fundusze umawiają się na jakąś cenę (prawie zawsze z dyskontem dla kupującego), stosunkowo niedużym kapitałem zbijają kurs na tenże ugadany i przewalają papier. Jeśli to co myślę właśnie się teraz dzieje to czeka nas trend boczny przez kilka tygodni przy tym poziomie cenowym z obrotami znacznie przekraczającymi normę. Potem tylko góra jak na Toya