Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-06-07 o godz. 19:08 ~JohnDeere napisał(a):
> spać bez PCCExol :DDD
> PS.
> Robię sobie mały urlop do końca tygodnia , a w przyszłym chciałbym usłyszeć >>>>> PO ILE WEZWANIE<<<<< :DDD
>
> 4,50zł mnie zadowoli na dziś
Spekulant :)
w zeszłym roku zanim kupiłem exola za 5 pln zrobiłem sobie wycenę i wszyło, że 5 to bardzo drogo ale warto podjąć ryzyko w czasie corona balu
Realna wycena 2,5 wg mnie a przy stopach i inflacji maks 3, a przy 5 zawracałoby się ze 100 lat...więc takie sobie ale na szczęście ludzie nie myślą i działają jak gnu, kupili moje za 5 na drugi dzień po 9 ....w sumie jesteśmy tylko troche bardziej ogarniętymi zwierzętami, a tak naprawdę mamy liderów ogarniętych(tzw łże elity), więc jakoś lepiej nam niż gnu poszło na ziemi, ale nawyki zostały...
Fajnie, że tu jesteście to przynajmniej dowiem się jak się zakończy sprawa exola...choć mało ogólnie mnie ta spółka interesuje.
Moja ekspozycja na chemię to Rokita i tu mi dobrze:)