Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W mojej dokumentacji dołączonej do skargi do WSA ta strata spowodowana działaniami instytucji państwowych na szkodę spółki wyszła mi spora - gdybym tyle dostał za powiedzmy 5 lat plus odsetki to już pracować prawie bym nie musiał...Z tego co się orientuje od tej kwoty wyceny odszkodowania 5 % opłaty od pozwu trzeba będzie wnieść, stąd pewność odszkodowania czyli pozytywny prawomocny wyrok NSA bardzo by nam pomógł w walce o moim zdaniem naprawdę słuszne odszkodowanie - to nie była jedna decyzja BFG o wywłaszczeniu akcjonariuszy, to był szereg decyzji na szkodę Idea Bank począwszy od listopada 2018 - ja to wszystko i tak jeszcze raz przeliczę ale narazie jest czas przynajmniej pewnie do końca roku. Gdyby wyrok NSA był niekorzystny dla nas - jeśli nie będzie przeszkód formalnych - chciałbym odwołać się do TSUE jeszcze ( jeśli będzie to możliwe ) - to jest szereg różnych możliwości ze strony akcjonariuszy Idei, ważne, żeby nic nie przegapić, walczyć o swoje i nie tracić wiary w końcowe zwycięstwo.