Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
E tam - mi Moi Ukochani Pisowcy wybili z głowy inwestowanie w spółki Skarbu Państwa oraz w spółki Leszka, które są powiedzmy trochę z nimi skonfliktowane ( a główny, największy bank Leszka - GNB jest w Polsce ). Powiedzmy, że nieprzewidywalność tego co się stanie na tych spółkach jest zbyt wielka, zrobiła się taka typowa gra w ruletkę, to już nie jest żadne inwestowanie. A GH niech idzie i na 10 zł, to nie dla mnie ( niech się tam inwestorzy przynajmniej cieszą ) - zresztą po sprzedaży Rumunii zostanie tam chyba tylko Ukraina, gdzie jest w zasadzie wojna czy też Ukraińcy mogą sobie znacjonalizować np. bank - tam jest jeszcze większa ruletka niż u nas na GPW.
A ja tam czekam na moje odszkodowanie - pułap dolny wysokości odszkodowania może już ustalić WSA ( NSA pewnie tylko potwierdzi ), a pułap górny jest może i ograniczony ale jego wysokość za akcję może być naprawdę wysoka...