Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zeusiku nawet jakbym pracował nocami to nie jest to o wstyd... Na szczęście jestem już na zasłużonej emeryturze W nocy jestem tutaj przy okazji... ponieważ o tej porze handlują kryptowalutami w biurze maklerskim...ok 4-5 nad ranem są najtańsze i zanim Ty bogaczu się obudzisz często mam zarobek o jakim możesz pomarzyć...a z pewnością mając akcje tego warzywniaka Mam nadzieję że Twój umysł ogarnia temat kryptowalut.. Ale odradzam Ci tam inwestycje... Twój mózg tego nie ogarnie