Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja jedynie przedstawiam fakty, które można wyszukać w sieci i wyciągam wnioski. Moje opinie nie są w żadnym razie rekomendacją lub próbą naganiania na wzrosty, jedynie próbą uporządkowania informacji ogólnodostępnych oraz ogólnie rzecz biorąc wstępną analizą sytuacji w naszej spółce. Staram się w miarę rzetelnie przekazać swoje przemyślenia, jednakże mogę się czasem pomylić.
Na wykresie wyraźnie zarysował się trend wzrostowy, więc po ostatnich wzrostach korekta jest rzeczą normalną. Ponadto sytuacja w spółce jest na tyle dobra, że większych spadków nie należy się spodziewać. na co zresztą sam liczę, gdyż sporo kasy włożyłem w akcje spółki i mam nadzieję, że nie tylko odzyskam swoje środki ale być może jeszcze nieźle zarobię. z tego powodu trzymam swój pakiet i za grosze nie oddam.
Szkoda tylko, że Galilleo sprzedał za parę groszy, bo teraz miałby szansę na większe odbicie i spory zysk.