Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-06-01 o godz. 22:35 ~troll_bez_akcji napisał(a): > Pytanie do hommoh, który zna tą spółkę długo: czy tego typu akcje to normalka tutaj?
Tak to normalka w przeszłości też się tu takie rzeczy działy. Nihil novi sub sole.
Pluję sobie w brodę za brak konsekwencji, założyłem że wrócę [odkupię] po raporcie rocznym. Wróciłem odkupiłem tyle, że za wczesnie -po niezaudytowanym raporcie.
Ten błąd kosztować mnie będzie dużo. Ale ten koszt jest bardzo krótkoterminowy.
Już nie długo na KSG pokonamy lokalne szczyty. a czy przez chwilę będzie 2 z przodu? Wszystko możliwe ale podejrzewam że wątpię :)
Szanowny Kmiocie czy to Ty i Gruby sprzedaliście = zwaliliście kurs?