Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja zaczynam zbierać na razie pomału ale jak faktycznie jedynka pojawi się z przodu to spuszczę komputronik (a mam go sporo) i zapakuje się na grubo tu. Jednak wątpię że spadnie poniżej 2 zł. Myślę że małe spółki a w tym gaming będzie miał renesans w wakacje a po wakacjach będzie jazda. Duże są już napompowane i jak nie zrobią ostrego zjazdu (i przy okazji ogólnej paniki) to będzie widać powolny przepływ części kasy na drobnicę w tym na NC. Poza tym kupowanie mieszkań i budowa domów po tych cenach to już balans na brzytwie a kasy do utylizacji wśród narodu jest jeszcze sporo. Trzeba wsłuchiwać się w naganianie w mediach w którą stronę będą nakierowywać pospólstwo, a już pojawiają się artykuły o renesansie gamingu......
Powodzenia