Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Radek, kiedyś śledziłem fora spółek, które mam i które w jakiś sposób mnie interesowały. Obecnie tego nie robię albo bardzo rzadko zaglądam. Tak naprawdę po przeczytaniu kilku wątków na każdej spółce to trzeba by było sprzedać i iść nie wiadomo gdzie. Jedyne miejsce w jakie zaglądam i się udzielam to Var. O dziwo, nawet trole rzadko się tutaj pojawiają. Jest tutaj kilka osób, z którymi można porozmawiać i wymienić się zdaniem.
Reznor, Trakcja odbiła, więc jak udało Ci się trafić w dołek to pewnie jesteś już na plusie. Redsi też zaczynają iść w górę. W tygodniu wziąłem coś na skalp poniżej 170. Zobaczymy co z tego wyjdzie.