Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Troll Jędrek zgłasza pozytywne wątki więc trzeba je zachowywać i powielać.
Dostałem ciekawą odpowiedz mailową od Prezesa.
Od jakiegoś czasu ubolewam nad słabą komunikacją z ich strony z akcjonariuszami. Postanowiłem napisać do spółki o tym problemie. Przy okazji poruszyłem kilka pomniejszych w mojej opinii kwestii.
Dostałem odpowiedz i to o dziwo jak wcześniej wspomniałem od samego Prezesa.
Tak w skrócie.
Pochwaliłem za osiągnięcia. Tu lekkie zaskoczenie. W jego ocenie jeszcze niczego nie osiągnęli i to co dobre dopiero przed nimi!!!
Krótko o dywidendzie. Liczą na utrzymanie tendencji. To już moja interpretacja - cel 4 zł za 2021.
Kwestia relacji inwestorskich ze strony Pana Mariusza raczej postawa obronna z zaznaczeniem, że będą dążyć do ich poprawy. Jednak z zaznaczeniem, że trudno o wolne ręce do pracy bo nie dają rady z bieżącymi obowiązkami. To w mojej ocenie oznacza, że mają co robić mimo rosnącego zatrudnienia.
Zachęcał min. do udziału w walnych. Myślę, że wreszcie się wybiorę.