~Zeus

Troll Jędrek zgłasza pozytywne wątki więc trzeba je zachowywać i powielać.

Dostałem ciekawą odpowiedz mailową od Prezesa.

Od jakiegoś czasu ubolewam nad słabą komunikacją z ich strony z akcjonariuszami. Postanowiłem napisać do spółki o tym problemie. Przy okazji poruszyłem kilka pomniejszych w mojej opinii kwestii.

Dostałem odpowiedz i to o dziwo jak wcześniej wspomniałem od samego Prezesa. 

Tak w skrócie.

Pochwaliłem za osiągnięcia. Tu lekkie zaskoczenie. W jego ocenie jeszcze niczego nie osiągnęli i to co dobre dopiero przed nimi!!! 

Krótko o dywidendzie. Liczą na utrzymanie tendencji. To już moja interpretacja - cel 4 zł za 2021.

Kwestia relacji inwestorskich ze strony Pana Mariusza raczej postawa obronna z zaznaczeniem, że będą dążyć do ich poprawy. Jednak z zaznaczeniem, że trudno o wolne ręce do pracy bo nie dają rady z bieżącymi obowiązkami.  To w mojej ocenie oznacza, że mają co robić mimo rosnącego zatrudnienia.
Zachęcał min. do udziału w walnych. Myślę, że wreszcie się wybiorę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.