Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
NIC TY TU NIE MASZ!!! ANI 1 AKCJI GTC.W JEDNYM Z WĄTKÓW (NIE NA GTC,TYLKO NA BML) NA PYTANIE KTO TU OPŁACA TANICH NAGANIACZY? NAPISAŁEŚ(CZYLI TWOJE IP 5.173.96 JAKO MAREK TYM RAZEM,A NIE HANS)--''' FUNDY MAJĄ DUŻO KASY ,MUSZĄ I TAK DOKUPIĆ,WIĘC MOGĄ SOBIE POZWOLIĆNA TAKĄ PRZYJEMNOŚC.PO CZYM 1POST NIŻEJ ODPISAŁEŚ też sobie z tym samym nikiem już jako ABA -''DOKŁADNIE''.Niżej w tamtym wątku użytkownik JA WIEM pisze,że naganiasz na cokolwiek,bo płacą ci za podkręcanie emocji. I TAM PODKRECILISCIE HANS ,ZE BYŁ OD TAMTEJ PORY NA PLUS 28%. I SUPER!-MOJE EMOCJE TEŻ PODKRĘIŁEŚ,BRAWO W wątku na twój temat pt.Uwaga niebezpieczny naganiacz 5.173.96,czyli miedzy innymi z watku na gtc równiez Hans,polecasz do czytania ksiazke,Twój mózg,twoje pieniądze-to hans weż ją i stuknij się w swoją glowę,może to cię czegoś nauczy -O tu biedny hans domu potrzebuje,a na synergia fund chwali się,ile to on ich ma.