Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na Twoim miejscu poczekałbym do wyników następnego kwartału . zobaczymy co się będzie działo .Możesz ewentualnie kupować po 100 akcji przy większych zniżkach ,ale na poważniejsze zakupy warto chyba poczekać . Ja żeby pieniądze sie nie kisiły kupuję (na razie kupiłem100 akcji po 70,5 więcej się nie udało ponieważ złożyłem zlecenie na 70,4 ) Asseco ,jest szansa zarobić dywidendę i może około 10 zł .Jeśli następy kwartał będzie dobry ,to nawet więcej .Później podejmę decyzje dokupić IRL czy zostać z Asseco