Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć Ktosiu1 Roboty mam dużo, przez takie pie. r. doły... Twój ostatni szczał co ja go nie lubię i też poty miałam :), zleciał elegancko i chyba coś będzie. Obroty były i info jest Się z rana przyjrzeć trzeba. A tu krzyczą i krzyczą i nic faktycznie nie da się wziąć. A poza tym bryndza... Ja krypto to pierwszy raz brałam i jak mi urosło to wywaliłam. Czasem opłaca się być tchórzem :) Może w poniedziałek wezmę, na weekend nie jakoś.. Idę spać bo jutro znów tych kmiotków opier.. niczac.. będę, bo inaczej weekend pojechany... Dobranoc