Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
, no widzisz , edukacji szukałem i ty mi jej poskąpiłeś.... to twoja wina kowboju, ale tak na serio to ja rozumiem tą waszą strategie skupowania tanio, akcji firmy na dorobku i czekania na wystrzał 300 czy 3000 % , dobra jak wiele innych. Zniechęciłem się do firmy bo wypuściła słaby produkt a następny daleko w czasie i też nie pewny, trochę jak cd projektem, tym bardziej , ze z tego co widziałem w ich pierwszej grze "Alice VR" jak chcą to potrafią a tu im się nie chciało ...