Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cóż. Ryzyko . Natomiast podoba mi się co piszesz. Racji w tym jest sporo. Jednak tam gdzie jest ryzyko to jest 50/50. Tutaj bym powiedział 33/33/33 czyli wzrost/spadek/stagnacja. Co dla lt w moim mniemaniu jest dużym plusem. Sam wszedłem po ograniu The Medium. Konkretnie po napisach końcowych. Wtedy była cena 28 , potem zacząłem szukać i wszem i wobec RZ.... i spitolilem na podbitce. I znowu zacząłem szukać... I czytać... I również marzyć. Aż w końcu przeznaczyłem troszkę na zakup i troszkę na okazje . ( Nie nadeszła jeszcze) +30 czy - 30 nie rusza mnie. Zobaczymy jak będzie wyżej lub niżej. Ale z tych między wierszy to myślę że gry to jeszcze hohi czasu będzie na wejście pod to. Sam upatruje szansy w Powieściach Lem'a... Takie tylko łączenie puzzli...