Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
spokój na spółce ... oznacza stabilność. Wolę aby spekuli było jak najmniej. Widać, że jeszcze próbuje jakaś drobna ekipa z hehe na czele . Skup porównują z e sprzedażą Prezesa . A co ma jedno wspólnego z drugim?
od dnia sprzedaży Prezesa pierwszej partii Wolumen obrotu:4 262 244 szt. , dodatkowo pakiet prezesa został rozebrany natychmiast.
Sypią ci co chcą każdy ma prawo , kupować też. Dość prymitywnie wyglądają te zaczepki. Skup to forma dywidendy dla akcjonariuszy i dla mnie to ok bo przynajmniej nie zabierają mi osobnego podatku. Jakbym kupiła bogdankę jak zaleca hehe kiedy po raz pierwszy kupiłam GE to byłabym 70% (-70,74%) w plecy A tak wynik za 4 lata to 562,22% i dla mnie to jest przyzwoity zwrot z zainwestowanego kapitału :) a pamiętam wtedy , ze aktywne hehe pisał o bazie ściągnięciu z GPW , prokuraturze i rozliczeniu Zarządu! :)