Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-05-05 o godz. 22:35 comtrader_optymista napisał(a):
> TUP... przyznaj się - Ty już dość dawno temu sprzedałeś i nie masz akcji Alty...
> Nie ma opcji, by akcjonariusz tyle czasu i uwagi poświęcał kibicowaniu... spadkowi kursu akcji, które rzekomo ma w portfelu!
>
> Miej odwagę cywilną i powiedz to - tak jak otwarcie zrobił to kolega KR.
> Żaden to grzech ani ujma.
> comtrader
Dnia 2021-05-06 o godz. 16:23 ~stanisław napisał(a):
> Dnia 2021-05-06 o godz. 16:11 ~TUP napisał(a):
> No nie gadaj .. ? Płaczesz, narzekasz , a z drugiej strony kupujesz i uśredniasz ? :))) i to na samym dołku . Ciekawe od kogo ja kupowałem :)) A tak już na poważnie TUP, zmień swoje nastawienie, to jest giełda. Zmienia nam się cykl i wykorzystaj to. To dopiero początek :)
Com tak ja sprzedawałem z mała stratą bo uśredniłem w dół jak fund sprzedawał po złotówce potem poszło trochę w górę to sprzedałem. Trudno stracić tez czasem trzeba nie ma się co wstydzić.
Staszku na samym dołku po złotówce wszyscy mogli uśredniać fundusz tyle tego wpompował w rynek ze starczyło dla każdego !!
Staszku jak wcześnie zaczynałeś kupować to może kupiłeś od Tomiego ?? hahaha
Chłopaki miejcie litość TUP to normalny gość, nie nagania na zakup akcji mówi realnie co się w spółce dzieje zresztą każdy sobie sam może to zaobserwować-poczytać wcześniejsze wpisy na forum jak Moritz szumnie ogłosił wykup akcji po 1,50 hahah.
A to że nie sprzedał akcji tak jak np: ja ? Szacunek ma gość cierpliwość i pieniądze by cześć kasy pozostawić odłogiem i zarabiać na pozostałych inwestycjach nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić.
Nieraz tu strofował bandę Tomiego który sporo ludzi naciągnął tu na kasę a potem im sprzedał i powiedział sorry.
Z poważaniem były akcjonariusz :))