Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie ktoś jest tylko jeden , ip - nie zwracaj na to uwagi , po słowie będziesz kumała kto jest kto . 3 wejścia mam - (taka dziwna robota) to stukam sobie to tu to tam, a rowerowy ghostunio to chyba długo tam mieszka to się dziwisz może już fiksuje, albo taki tajemniczo dobry i poinformowany .
Jedzenie jak piszesz jeszcze ma pole do popisu i to spore, tylko no właśnie te wielkie giełdy jakoś do korekty się szykują , albo mi się zdaje. I ty sposobem nasza podłoga bananowa może sobie fiknąć nieco w dół, drukarki chodzą na całego jeszcze to gdzieś ten kolorowy papier z setkami zabezpieczeń cza wpakować i może tylko odpoczynek przed hura optymizmem. Ktoś ma eror w głowie, nie wie co sobie kupić na dłużej, sfinksa trochę zabrałem - kiedyś dobrze można było zjeść, teraz nie wiem. opony chciałem kupić , nie nie do auta już wymieniłem i te turystyczne może popilnować , xtb ??? tak