Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TO PRrZYJrZYJ SIĘ WYKRESOWI,CZYŻBY ABY TAK WOGLE NIE WZROSŁO?????????? WEDŁUG MNIE TO OD OSTATNIEGO OTWARCIA GALERII GTC WZROSŁO DO POŁOWY KWIETNIA,TO FAKT, NIEDUŻO,BO ZARAZ Z AMKNĘLI ,ALE NIE BYŁO JESZCZE WTEDY TYLE SZCZEPIEN, ANI NOWYCH INF ,A TYM RAZEM OTWIERAJĄ JUŻ DEFINITYWNIE !!!!!!!!!!!!!! TAK JAK CI PISAŁEM,ŻE NA WIOSNĘ JUŻ OTWORZĄ! I CO MASZ WIOSNĘ,MASZ OTWARCIE GALERII .A CO MA SPOWODOWAĆ WZROSTY -WEJDŻ NA WIADOMOŚCI GTC I SPRAWDZ ILE W TYM ROKU DOKONALI ,CO RAZ NOWE INFA !!! KUPNO TERAZ 100% spółki WINMARK WYNAJĘTEJ JUŻ 100%,nowe budynki ,nowe umowy i TO NIE BYLE Z KIM !poza tym tobie hans pisałem sprzedaj,ale cóż BIEDAKU mogłeś sprzedać,skoro nie masz ANI JEDNEJ AKCJI GTC!!!!!!!!!!!! ,podobnie jest na innych spółkach (w kwietniu Hans jako TATOMUMINKA I TECHNIKMUMINKA ,nagania na spadki na ML System.Reszta PRAWDY O TOBIE I TWOICH NIBY-AKCJACH (bo ich wogle!!! nie masz) napisana jest w wątku gtc pt. A JA WAM MÓWIĘ,ŻE... A TO ,ŻE SIĘ TAK WYSILASZ I PRODUKUJESZ, ŻEBY KURS SPADŁ TO WEDŁUG MNIE TYLKO ŚWIADCZY O TYM,ŻE KURS BĘDZIE BARDZO WYSOKO! powodzenia w zaniżaniu kursu,im bardziej naganiasz NA SPADKI ,tym większe będą WZROSTY!!!