~Kuba_Rozpruwacz

Ss (Adi) wiesz co zrobiles.. Ale bylo za pozno, wiem, kliknales enter. Teraz juz wszystko jedno i tak dlugo wytrzymales. Ale kazdy moze sie zmienic. Buhahahaha nie skesla Cie na zawsze, to nic. Pamietaj, zawsze kiedy piszesz buhahaha, to nie jest o Tobie, to tylko slowo kojarzone z kompletna bezradnoscia trolli. Pisza to kiedy bardzo chca dostac cos co sie nie spelnia, pisza to kiedy sie spelnia, ale sa wtedy jeszcze bardziej sami. To trudne. Ale komu sie nie zdarzylo napisac buhahaha niech pierwszy rzuci kamieniem, (albo chociaz haha). :) Przeciez kazdy z nas czasem czuje sie bezradny i malutki i chcialby wyrzucic z siebie buhahaha.

Ja nie mam nic przeciwko Twoim marzeniom o 15, jesli swiat bedzie dla Ciebie przez chwile wspaniala piaskownica i znow bedziesz slodkim rozrabiaka to miej to. Snij o 15 i pozwol snic o 45. :) Marks by Ci powiedzial, ze byt okresla swiadomosc, a ja mysle, ze nie byl najbystrzejszy, bo to wielkosc marzeń ksztaltuje swiadomosc i byt w jednym. A czy jest lepszy dzien do marzen niz pierwszy dzien maja... :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.