~tikitaka

Nie wiem czy ja wypowiedź bo bardziej stronnicza autora postu czy biało czerwonego. Co trzeba mieć w głowie żeby napisać cytuję :„bo tacy się urodzili”... Co do całej sytuacji TJS i RB. Widać jak na dłoni że Zaorski ma szpicla w Rockbrige i wyprzedził fakty próbując grać na sentymencie „Wchodzi fundusz= będzie większe zaufanie do spółki pli” Tymczasem Okazało się, że argumentacja zarówno RB jaki Żbikowskiego jest tak absurdalna i tak przekombinowana że po wejściu funduszu efekt był odwrotny od zamierzonego. Teraz przy jednoczesnym zapakowaniu Zaorskiego na około 1 000 000 oraz gigantycznej ilości zapakowanych powyżej 40 zł za akcję, Walor jest tak zaCementowany że nawet premiera drugiego sezonu Wiedźmina prawdopodobnie nic nie pomoże. Ktokolwiek zna się na rynku gier, niech mi odpowie: kto w 2021 roku robi w tym kraju kilka gier za 6 000 000 zł w spółce która ma deficyt kosztów własnych z innych działalności? To prawie tyle co dostali zapomogi od rządu na utrzymanie...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.