~ktoś-1

Tosia te obroty były w zeszłym tygodniu , jakby wywalali już musiałoby się pojawić espi z zonk ( bramka do wyboru), szanujący się zarząd spekulant wywali jak lud będzie stał z tydzień w kolejce, a peany pochwalne będą w wszystkich portalach wyśpiewywane. Lud trzymał długo i oddał , a i kolarze na pewno bajzlu narobili . Ja twierdzę, że jest odwrotnie niewielkimi pakietami akcji zaniżali kurs widząc że w arkuszu na kupi nie było chętnych , albo mało chętnych powodując .................................. dobra koniec moje spostrzeżenia nie koniecznie muszą odpowiadać realowi, jedynie powiem Ci poprosiłem znajomego maklera takiego prawdziwego nie tego z forum aby się przyjrzał notowaniom. Odpisał mi, że prawdopodobnie mam rację i zwrócił uwagę na karnet na S - po 5 zla stoi 190 kilo akcji , to około 10% .Napisz kto oświeci 10% w karnecie i w jakim celu

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.