Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-04-25 o godz. 18:58 ~klajnak napisał(a):
> Widzę że ktoś kto wie o co chodzi w finansach się na forum odezwał.... dokładnie... ten kto sie tu spodziewa zysków to srogo się rozczaruję, ja to tu już kilka razy razy pisałem: maseczki i płyn to nie jest główny core biznesu to tylko sposób na poprwę cash flow.
> Tu głównym źródłem przychodów na razie są granty na badania i rozwój a w kolejnym kroku (na co liczę) komercjalizacja produktów nad którymi pracowali. Na razie gra idzie pod lek na raka (a właściwie udoskonalony lek, gdzie sama cząsteczka jest znana i jej działanie jest udukomentowane, mające odpowiednie zezwolenia itp. tu chodzi tylko o znaczne poprawienie sposobu transportu leku do komórki rakowej).
> Kolejne info na temat zaawansowania prac będzię wpływało na cenę nano, na razie jest szarpanina kursem, dociskanie niecierpliwych kolanem i sukcesywne odbieranie papieru.
> Papier tylko dla longów :)
>
Co Ty tu wróżysz i jaka szklana kula lub fusy z kawy Cię uzasadnia?
- znowu, że będzie... :):):)
A czy profesor CIACH wydał oświadczenie, że nie będzie?!
Otóż nie ;) tak samo, jak nie ponosi konsekwencji za to, że nie będzie!!
...
Niepokoi fakt, że takich gości jak ciach jest na GPW i NC sporo więcej ... i każdy ma patent na lek na choroby dotychczas nieuleczalne, prezydent i premier POLSKI publicznie namawiają do inwestycji, gdzie prawda jest oczywista - większość Polaków tu traci, a nie zyskuje kapitał ...?!... a przecież to rujnuje Pana Premiera i Pana Prezydenta...
- a zatem, kto na tym nieustannie zyskuje?!?