~xx

Hans/a, co ty taki/a agresywny/a ? Co ja niby wiem, że ty masz akcje? Nie wiem,nawet czy jesteś mężczyzną,czy kobietą,nie mówiąc o całej reszcie .Nie pochlebiaj mi. Ale dobra, jestem z tobą ,nawet jeżeli jesteś wjątkowo agresywnym/ą trolem/ką, . Dziś GTC świętuje Dzień Ziemi we wszystkich biurach w Polsce akcją pod hasłem ODETCHNIJ, więc odetchnij.Miło,że dbają o dobre samopoczucie, powinni to też według mnie uczcić jakimś 60% wzrostem akcji, żeby te gtc doszło już chociaż do tej marnej,mizernej ceny gtc sprzed covidowego spadku w 2020r ,czyli 10,38zł.Ja to bym odetchnął z okazji Dnia Ziemi,a oni co?(kwiatki,nawilżacze,aplikacja Kanarek,szkoda gadać,dobreeee..).I to ma być dbanie o dobre samopoczucie ludzi?.Wartość księgowa portfela euro 2mld+,teraz podpisali z Rumuńskim koncernem naftowym KMG Rompetrol przedłużenie umowy najmu w budynku należącym do GTC-City Gate do 2026 roku na 9356m kw.nowoczesnej powierzchni biurowej. Co mam ci jeszcze napisać,według mnie do 22 pażdziernika 2021r nie mogliby dać ceny niższej od ostatniej w wezwaniu czyli od 8,76 tylko wyższą,żeby ktoś na nie wogle zechciał odpowiedzieć, chyba,że się mylę).Co potem,to nie wiem,bo nie myślę o przyszłości.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.