~Porankiewicz

To tyłko moja hipoteza.Mam wrażenie, że specjalnie spowolniono badanie kliniczne panelu na covid.Tzw timing dziwnie zaczyna się w momencie końca badań klinicznych panelu mrsa, a początkiem badań na panel covidowy. W trakcie rozmów z potencjalnymi nabywcami dostarczane są dane z bieżących badań , ma to utwierdzić strony co do niezwykłości produktu i budować napięcie. Wyrażenie w espi o możliwości dopuszczeniu do rozmów nowych podmiotów tylko wzmacnia przekaz . Zarząd zdaje sobie sprawę,że nie może pozwolić na blamaż w czasie badań.Sukces tylko podbije stawkę wraz z rozwojem nowych paneli . Rozmowy z pewnością weszły na wyższy etap szczegółowości po dopuszczeniu panelu mrsa na rynek. Jeżeli w lutym wykonano w tygodniu 19 próbek to zakładając podobne tempo , to powinni skończyć badania na przełomie maja i czerwca. Zarząd reżyseruje cały przebieg sytuacji, wiedzą ,że mają swoje pięć minut. Ot taka moja osobista dygresja.Zycze milego dnia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.