Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czekamy na decyzje PGE i tego jaki bedzie kierunek rozwoju sektora OZE . Dla Ekobox to szansa na samodzielne próby budowania wlasnych farm i przylaczy jak i robienia tego dla innych firm. Wszystko bedzie rozwijac sie na bierząco ale ja wole mieć akcje juz teraz niż żalować i kupywać zaraz po 2 zł . Decyzje kazdy musi podjac sam . Trzeba analizować sektor i potencjał i miec kase na zamrozenie chwilowo cierpliwość. Bo jak chcesz grać i szybko zarobić to nie wiem nie doradze . Ja inwestuje