Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Misiek,
Postaraj się odszukać to co masz dostrzec w tym bełkocie poniżej.
W dzisiejszych czasach autopsja nie można napisać o czym się pisze.
Za prawdę przychodzą osobiste podziękowania od panów ze smutnymi twarzami.
Miałem taki sen,
na przełomie sierpnia śnił mi się światowy krach rynków, widziałem starców z bardzo grubymi papierosami,
którzy coś ustalali, nie wiem co ,bo to tylko sen, stale się zastanawiali czy zrobić coś tego lata czy pod koniec
roku, śnił mi się bardzo przedsiębiorczy mądry człowiek z koneksjami ale diametralnie inny niż ci okrzyczani właściciele
kurzych ferm gdzie produkują z jajek wydmuszki i ten człowiek sprytny i wybitny nie wiedzieć skąd znał ten mój sen, rozumiał go
znacznie bardziej niż ja i w tym moim śnie powiedział: Ja wiem co mam zrobić !
W raporcie rocznym Tamexu jest zapis o dbaniu o zadowolenie akcjonariuszy ! a to 94,29% akcji.
Jedziemy w drezynie ale trzymamy się pociągu, który jest w drodze.
Pytanie brzmi, na której stacji wysiąść bo tylko zawodowi sportowcy biegną do mety, pozostałym to nie służy.
Z poważaniem,
Triuph