~Cyprinus

Kilka słów moich przemyśleń na temat tej spółki. Od razu powiem, że mam bardzo niewielki pakiet i dzisiaj zredukowałem o połowę.

Plusem są wskaźniki tej spółki i drożejące surowce rolne. Jak wszystko dobrze pójdzie, zbiory będą udane, nie będzie wojny itd to kurs może się podwoić czy potroić.

Niestety, polityka informacyjna jest żadna. Inwestor nie wie nic, spółka ma to totalnie w dupie. Nie ukrywajmy też, że sytuacja polityczna jest niestabilna.

Tak sobie myślę, że trzeba było mi kupić ETF na surowce rolne a jest takich sporo. Mądry Polak po szkodzie. Ale oczywiście zostawiam sobie część pakietu tutaj - może odpali. Życzę też wszystkim zarobku.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.