Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja sie nie spotkalam żeby na gieldzie było bitevil i gdzies sie tam wyswietlalo - w zasadzie od czasu zmiany. Nie zwrocilam tez uwagi aby prezes ostatnio mowil o stanowisku w bitevil i codeaddict (moze z przyzwyczajenia uzyl nazwy bitevil i poprawil się na codeaddict? Nie wiem, bo nie wiem o jakiej wypowiedzi mowa). Ale skoro zmienili nazwę spółki Bitevil na Codeaddict no to już tylko funcjonują jako Codeaddict - tak ja to widzę). Kojarzę w drugą stronę, że za czasów Bitevil już się pojawiala nazwa Codeaddict, ale nie jako nazwa spółki ale jako nazwa wlasna/marka.