Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Te nasze teorie jakie by się nie pojawiły w naszych głowach i dalej przelane na forum ni jak się mają do rzeczywistość. I do puki spółka coś nie oznajmi , to tylko klepanie w klawiaturę . Ale ja osobiście widzę zaje........y plus tego " klepania" . Nie wiem czy zauważyliście to jest chyba jedyny wątek w którym jest wymiana zdań - opinii zwał jak zwał , w sposób nader kulturalny. I niech tak pozostanie. Nawet komplementy padają - " młody" ech jak jakbym nim chciał być . Bronek moimi pierwszymi akcjami były tonsil, próchnik , capital - cała giełda 20 spółek . Wykres robiłeś w domu na papierze milimetrowym , a notowania raz za dnia koło południa w radiu podawali lub następnego dnia z gazety . Wracając uparcie twierdzę ,że to jest moja emerytura giełdowa
pozdr