Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I jeszcze jedno nie wmawiaj mi tego, że brałem jakieś akcje w lewarze z dodatkowych! Wyłożyłem tutaj (z uwzględnieniem odcięcia pp chociaż tak naprawdę to bez znaczenia) swoje ciężko zarobione pieniądze i mimo uchwał NWZA, o tym, że zostaną poczynione kroki do wprowadzenia pda i akcji przez ponad rok nie mam dostępu do swoich pieniędzy.Ani zarząd ani nikt nie jest od tego by decydować o tym co chcę zrobić ze swoimi akcjami. Ponad rok wprowadzania akcji i brak czynności do tego by wprowadzić pda to nie jest standard na GPW i choćbyś nie wiem jak pròbował do tego zbudować retorykę to ona się nie broni. Tematu fundamentòw nie podejmę z Tobą, bo nie mam zaufania do zarządu. Życzę Wam dobrze, czas nie jest łatwy, ale z racji utraty mojego zaufania skończyłem rozważania o fundamentach.