Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uzyskałem informację z GPW, że spòłka nie poczyniła krokòw w celu wprowadzenia pda serii ee i to jest fakt natomiast w uchwałach Nwza z 23 grudnia 2019(sic!) jest mowa o tym, że zostaną podjęte wszelkie działania wprowadzenia pda! Nie TY będziesz decydował o tym jaki termin ktoś przyjmuje dla inwestycji a już niespotykanym nawet na GPW (jedynie na spòłkach cfi) jest wprowadzanie ponad rok akcji. Tak dla mnie obecnie z racji, że nie mam ani trochę zaufania do zarządu jest sprzedaż akcji i jedynym.legalnym skojarzeniem kupującego jest rynek GPW. Moje pytanie jest kròtkie jakie to wszelkie działania poczynił zarząd aby wprowadzić pda i akcje?