~nw

Również dziękuję. Wiem że tu trudno o merytoryczne wpisy. Niestety słabo znam niemiecki i ciężko mi coś z tego wywnioskować ale możliwe że te 3 firmy należą do tego samego człowieka/podmiotu. Physio for life to strona fizjoterapeutyczna, a footgolf longue to apka dla fanów footgolfa, i tak się składa że robiona również przez Codeaddict. O footgolf longue nigdy chyba nie wspominałem bo to sport w Polsce raczej mało chodliwy ale wystarczy wejść na Stone CDT by o tym poczytać. Sama apka już działa jakiś czas i ma same pozytywne komentarze(4.5/5 na Googlach i 5/5 na Facebooku). Na Facebooku mają ponad 1100 polubień. Apka bardzo podobna do ESB, różnica jest taka że tam mamy tylko footgolf, a tu póki co tylko CS:GO, i ESB będzie bardziej rozbudowana. Z FOOTGOLF LONGUE pewnie wielkich pieniędzy nie ma z tymże nie ma co porównywać popularności footgolfa, który najwyraźniej jest popularny w Austrii i kto wie może kilku innych krajach, do szeroko rozumianego e-sportu(strzelanki, moba, rts itp.). Ile na tym zarobią to się okaże, ale pamiętajmy że CDT jest wyceniane na GPW na jakieś 5 mln euro, więc tu dużych przychodów nie trzeba by kurs urósł.Poza tym ESB będzie tylko jednym z 3 filarów które będą fundamentami CDT, dla przypomnienia pozostałe 2 to Raisemana i gamedev.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.